In het voorjaar van 1992 introduceerde ORTHOFEX  de ORTHO-SPRAY en was vanaf het begin een groot succes. Doordat de fijne verneveling een verkoelende werking geeft en dus u cliënt veel minder last heeft van een branderig gevoel op de huid, en doordat de frais ook gekoeld wordt kunt u met een hogere toerental werken en bent u ook sneller klaar met u behandeling.
Mede daardoor kon het succes van deze pedicure machine niet uit blijven.
De ORTHO-SPRAY met een uitneembaar reservoir is al weer de derde generatie gebaseerd op zijn voorgangers. Omdat het reservoir aan de voorkant zit kunt u ten alle tijden zien of er nog vloeistof aanwezig is en kan het reservoir makkelijk bij gevuld worden. De spray verneveling is eenvoudig traploos af te regelen. Het handstuk is een ultra lichte 40.000 toeren handstuk met een professioneel klem systeem waardoor alle fraisen ten alle tijden goed vast blijven zitten. Het handstuk is traploos regelbaar van 500 tot 40.000 toeren.
Ons vertrouwen in onze machines is zo groot dat wij u drie jaar garantie geven.

ORTHO-SPRAY met uitneembaar reservoir  € 799,00 excl BTW

Met gratis koffer met trolley en een set Myko-EX® producten bestaande uit 2 Myko-EX® tinctuur 10 ml, 2 Myko-EX Voetcrème 100 ml en 2 Myko-EX® Voet, sok en schoenSpray 150 ml ter waarde van 34,76 Euro.
Prijs zonder koffer 699,00 excl BTW

  

Orthofex produceert al meer dan drie generaties hightech pedicure motoren voor de professionele voetverzorgers en ook voor nagelstylisten. Deze motoren worden geleverd met een fraai uitgevoerd , ultralicht  40.000 toeren handstuk. Ons vertrouwen in onze machines is zo groot dat wij u drie jaar garantie durven te geven. Hieronder staat meer informatie betreffende onze pedicure motoren zoals ortho-spray met uitneembaar reservoir,ortho-spray,micro-air en micro-fraiser.

ORTHO-SPRAY MET UITNEEMBAAR RESERVOIR
MICRO-AIR MET STOFAFZUIGING
De MICRO-AIR pedicure machine met stofafzuiging is een zeer geschikte motor voor pedicures en nagelstylistes.  
Dit soort pedicuren machines bestaat al meer dan 40 jaar.
En ORTHOFEX is op dit gebied één van de grondleggers
Uit meer dan 40 jaar ervaring is dit de laatste generatie afzuigmachines. Met een nog sterkere afzuigcapaciteit en met een 40.000 toeren ultra licht handstuk met professioneel klem systeem. Vanzelf sprekend kunt u met deze pedicure machine zowel links als rechts handig werken en is het stofzakje makkelijk te vervangen.
Doordat het slijpstof rondom de frais word afgezogen vindt u het slijpstof alleen nog maar waar het hoort namelijk in het stofzakje.

MICRO-AIR stofafzuiging    € 799,00 excl BTW

Met gratis koffer met trolley en een set Myko-EX® producten bestaande uit 2 Myko-EX® tinctuur 10 ml, 2 Myko-EX Voetcrème 100 ml en 2 Myko-EX® Voet, sok en schoenSpray 150 ml ter waarde van 34,76 Euro.
Prijs zonder koffer 699,00 excl BTW
ORTHO-SPRAY
De ORTHO-SPRAY met intern reservoir beschikt over de zelfde eigenschappen als de ORTHO-SPRAY met uitneembaar reservoir maar bij dit type is het reservoir intern geplaatst dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Ook bij deze machine geld dat u drie jaar garantie heeft.


ORTHO-SPRAY met intern resevoir NIET MEER LEVERBAAR


MICRO-FRAISER
De MICRO-FRAISER is een frais machine zonder stofafzuiging en zonder spray. Door zijn kleine afmetingen is deze machine vooral geschikt voor ambulant gebruik en voor nagelstylistes. Het 40.000 toeren handstuk met professioneel klem systeem is uitermate geschikt voor nagelstylisten omdat in dit type alle  fraisen geklemd kunnen worden kort of lang en is zowel links als recht handig te gebruiken.

MICRO-FRAISER 40.000 toeren incl fraaie tas en een set Myko-EX® producten bestaande uit 2 Myko-EX® tinctuur 10 ml, 2 Myko-EX Voetcrème 100 ml en 2 Myko-EX® Voet, sok en schoenSpray 150 ml ter waarde van 34,76 Euro.

€ 359,00 excl BTW

Uiteraard heeft u ook op de MICRO-FRAISER 3 jaar garantie.